Faptele și gusturile importante sunt adesea simple. Nu lasă loc de vorbe goale. Cer prieteni pentru a fi povestite și familie pentru a fi duse mai departe.
Pâine și Vin este bucuria de a-i pune pe ai tăi la aceeași masă, este locul unde-ți vin cuvintele care-ți stăteau pe limbă: cald, sincer, iute, blând, tihnă, sfat. Haide să spunem gusturilor pe nume! Împreună.

Platouri

Descoperă și împarte cu vecinii de masă cele mai bune gusturi de la producători locali, legume proaspete, bunătăți de băcănie, dar și cele mai iubite mezeluri și brânzeturi din Europa.

Flatbreads

Cinci feluri ancestrale de a face pâine pe vatră, la foc de lemne, comune mai multor culturi din întreaga lume. Poți să le spui flatbreads, turte sau azime. Preparate din apă, sare, făină, cu sau fără drojdie, pot fi subțiri de câțiva milimetri sau pot crește până la câțiva centimetri. Pot fi simple, pot avea semințe și mirodenii, pot fi umplute sau presărate.

Vinuri

Vinurile noastre locale, provin doar de la crame recunoscute, din toate regiunile viticole cu tradiție din România: Dobrogea, Muntenia, Transilvania, Oltenia, Crișana – Maramureș, Banat și Moldova.